Kinderdagverblijf De Pionier Op Stoom

Kinderdagverblijf de Pionier Op Stoom

In locatie OBS de Duinroos van Basisschool de Pionier in Velserbroek startte hier in december 2014 kinderdagverblijf de Pionier Op Stoom. Een frisse en inspirerende plek voor kinderen van nul tot vier jaar. Typisch Op Stoom: met veel hoekjes, hoogwaardig speelgoed en een heerlijk buitenterrein waar de kinderen naar hartenlust kunnen spelen of een moestuintje kunnen onderhouden. De kinderen gaan er ook regelmatig op uit. Even een broodje kopen bij de bakker of lekker spelen bij de Westbroekerplas bijvoorbeeld.

Nul tot vier

Het kinderdagverblijf bestaat uit twee groepen. De groepen zijn verticaal: nul- tot vierjarigen spelen er met elkaar. Hierdoor leren kleine kinderen van de groteren op de groep en de grote kinderen leren rekening houden met de jongere kinderen.

Met een gerust hart naar uw werk

We luisteren naar uw wensen en ook bij onverwachte situaties denken we graag met u mee. Is uw kindje in tranen bij het afscheid? Dan sturen we u toch een foto wanneer de tranen weer zijn opgedroogd!

Reizigers

Kinderdagverblijf de Pionier krijgt regelmatig bezoek van Reizigers van Op Stoom. Dit zijn pedagogisch medewerkers met een specialisme, bijvoorbeeld koken, sport of dans. Deze Reizigers blijven een week op de vestiging en maken samen met de kinderen een gezonde fruitshake, toveren de locatie om tot een apenkooi of laten de kinderen dansen als een kikker.

Vertrouwde gezichten

Bij het kinderdagverblijf werken gekwalificeerde medewerkers met een pedagogisch diploma en een Verklaring Omtrent Gedrag. Ook kunt u stagiaires en medewerkers uit hele andere beroepsgroepen tegenkomen die een opleiding volgen tot pedagogisch medewerker. De pedagogisch medewerkers zijn op vaste dagen aanwezig, zodat uw kind elke dag vertrouwde gezichten ziet. Daarnaast zijn er vaste flexmedewerkers die inspringen tijdens vakantie of ziekte van de pedagogisch medewerkers.

Open van 7.00 tot 19.00 uur

U kunt uw kindje brengen vanaf 7.30 en ophalen tot 18.30 uur. Daarnaast kunt u gebruik maken van de verlengde opvang van 7.00 tot 7.30 uur. Op Stoom biedt naast reguliere opvang de mogelijkheid om incidenteel extra dagen af te nemen en u heeft ook de mogelijkheid om dagen te ruilen. De dag na Hemelvaart en in de week tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn we gesloten.

 

Inspectierapport

Het meest recente inspectierapport leest u hier.