Kinderdagopvang De Pionier Op Stoom

Kinderopvang De Pionier Op Stoom

Op Stoom

Op Stoom is wel een beetje typisch, lachen toch? We ondernemen met lef en maken eigenwijze keuzes. Anders dan de meeste kinderopvangorganisaties. Ook in de pedagogiek zijn we nogal uitgesproken. Bijvoorbeeld dat we het proces van wat kinderen doen en leren belangrijker vinden dan wat kinderen maken

Onze buitenschoolse opvang

Een middag bij Op Stoom is er eentje die kinderharten sneller doet kloppen. De mogelijkheden zijn hier eindeloos. Want bij BSO De Pionier maken we de lekkerste baksels, bouwen we wolkenkrabbers van karton en maken we kunstwerken zoals nooit eerder vertoont. En dit is lang niet alles!

Kinderen worden uitgedaagd om actief deel te nemen aan verschillende activiteiten, niks is te gek! Sport, muziek, knutselen, lekker de natuur in, je coolste dansmoves showen of gewoon een potje voetbal op het plein. Liever even chillen? Geen probleem! Kinderen kiezen zelf!

Wat al helemaal fijn is? Ieder kind heeft een eigen mentor bij de BSO. De mentor kent de kinderen goed en geeft hen voldoende persoonlijke aandacht. Samen leuke activiteit doen of gewoon een luisterend oor zijn….de mentor draait zijn hand er niet voor om!

Onze peuteropvang

Bij peuteropvang De pionier maken we vriendjes voor het leven. Met vrolijkheid en liefde wordt je kind bij de hand genomen en tegelijkertijd al een beetje zelfstandig gemaakt. Want zelf al heel veel kunnen voelt heerlijk als je peuter bent, vooral als je er een aai over je bol en een complimentje bij krijgt.

Lekker bezig zijn en vooral veel #zellufdoen vinden wij belangrijk. We bieden tal van activiteiten op het gebied van knutselen, toneel, muziek, sport & spel en natuur. Genoeg te beleven dus!

Naast alle pret die we samen maken en de liefdevolle zorg die we bieden aan je kind blikken we op de peuteropvang alvast een beetje vooruit op de grote stap die komen gaat: school. We werken met thema’s die passen bij de belevingswereld van je kind. En basisschool de Pionier? Die is straks al bekend terrein. Wel zo fijn en vertrouwd!

Onze kinderopvang

Net thuiskomen…. Zo voelt het bij kinderopvang De Pionier. In de knusse en gezellige speelhoekjes gaat je kind helemaal op in zijn eigen fantasie. Drie stoelen vormen een trein met voorin meneer de machinist, de keuken is het domein van le chef de cuisine en ook Bob de Bouwer is van de partij.

Geen avontuur is te groot en we trekken er daarom graag op uit met onze bolderkar. Gezellig samen op reis naar speeltuin Santpoort of kinderboerderij Zorgvrij bijvoorbeeld.

Vragen?

Voor vragen over inschrijving of over de locatie bel je 023-2302004 of mail je naar planning@opstoom.nl