Groep 8

Groepsinformatie

Groepsinformatie: Groep 8 heeft 16 gezellige kinderen die samen een betrokken groep vormen. In deze groep wordt goed samengewerkt en iedereen is bereid elkaar te helpen.

Wat leren we in groep 8? 

Wat doen we in groep 8: In groep 8 leren we geen grote nieuwe dingen meer, maar herhalen we de lesstof en gaan we meer de diepte in. We zetten een stapje verder. We bereiden ons voor op de middelbare school d.m.v. samenvatten, plannen, organiseren en alles wat we nog meer nodig hebben om volgend jaar een goede start te kunnen maken.
 

Actueel

mei/juni

Dit is het laatste stukje voor de website van groep 8. Wat hebben we een vreemd jaar gehad. Heel jammer voor de kinderen die zich al jaren verheugd hadden op het laatste jaar op de basis school. Alles is anders maar we proberen er het beste van te maken. Het is heerlijk om weer echt naar school te kunnen en elkaar weer te zien. We hebben gemerkt dat de kinderen thuis ook hard gewerkt hebben! Dat gaan we nu op school ook zien, want de kinderen hebben thuis een presentatie voorbereid. Onderwerpen als; De Azteken, Virtual Reality, Sportvissers, de onderwerpen zijn heel divers, we verheugen ons erop. In maart zouden we in het kader van “de lentekriebels”een lesprogramma doen van dokter Corrie. Met die lessen seksuele voorlichting zijn we nu begonnen. De eerste les ging over zoenen en was erg interessant, er komen nog 5 lessen over allerlei onderwerpen. En dan ……. het afscheid, we zijn bezig om te verzinnen wat we nog kunnen en mogen doen en hebben veel leuke ideeën, we hebben ook de kinderen gevraagd om een lijst te maken met wat zij nog heel graag willen doen in deze laatste periode. De ideeën komen langzaam binnen, we zijn benieuwd!
Juf Nancy en juf Wilma

 

Mededelingen

0